all the best!

salam. pagii. heh

entry kali ni nak tulis dlm bahasa Ibunda lah, skali skala pecah tradisi. tapi alih2 takde la full BM pun, kang ade gak terselit bahasa omputih nya.. ce tgk tajuk entry, kan kata dah :D

tadi round2 blog orang. mula2 bukak blog beding, lps tu ke blog uyu pula. usha2 punya usha rupa2nya dy tgh exam rupanya. exam yg diberi nama SACE atau dlm bahasa yg mudah difahami ialah “exam yang bagi org lepas belaja ke ostrolia”. dah stat dah pun sbnrnya, ikut blognya 1st Nov yg lalu lagi. even hari ni at this moment pun dy tgh bertungkus lumus berpeperiksaan.

maka dgn ini sy ingin mengucapkan selamat maju jaya buat anda, semoga menjadi insan cemerlang dunia dan akhirat. amin.

saje buat post hari jumaat sebenarnya, nak ambil berkat (jadi ke alasan pulak).

calon peperiksaan

ni je gmbr yg aku ada, tu pun gmbr tahun lepas. ntah skrg ni tambah2 chubby kot hmm. apapa pun cepat2lah berjaya ya, tak sabar nak pegi ostrolia nii.

ws.

Advertisements

2 thoughts on “all the best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s